سالنما
54.82.119.238
United States
اخبار و تازه ها
به اطلاع دانشجویان میرساند محل برگزاری امتحانات نیمسال دوم (خرداد) سال ۹۳-۹۲ در ساختمان آموزشی دانشگاه میباشد.
اساتید و دانشجویان محترم جهت مشاهده نسخه جدید سامانه اساتید و دانشجویی لطفا به سایت دانشگاه آزاد اسلامی مرکز جناح مراجعه نمایید. http://www.janahiau.ac.ir
جهت مشاهده بر روی لینک خبر کلیک نمایید.
شروع ثبت نام بدون آزمون مقاطع کاردانی و کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد جهت اطلاعات بیشتر بروی لینک خبر کلیک نمایید
دومین نشست شورای راهبردی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رییس و معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از دانشمندان و صاحب نظران عالی رتبه حوزه فرهنگی برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور چهاردهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از سه طرح پژوهشی واحدهای کرج، رودهن و قزوین رونمایی کرد.
معاون اول رییس جمهور و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در چهاردهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری بازدید کردند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی از انتشار فراخوانی برای جذب ۱۱۰۰ نفر با مدرک دکتری و ۵۰۰ دانشجوی دوره دکتری که طرح جامع خود را دفاع کرده‌اند برای جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و بورسیه خبر داد.